Om fotograf Søren M. Osgood

Jeg sprang ud som nyuddannet fotojournalist fra Danmarks Journalisthøjskole i sommeren 2003 og har siden 2007 været selvstændig freelancefotograf. Før min tid som fotojournalist arbejdede jeg med fotografi i reklamebranchen.

Jeg har stor erfaring med næsten alle genrer af fotografiet, og jeg kaster mig med ildhu over alle typer opgaver – store som små.

Jeg er især velbevandret inden for portrætter til magasiner, business, medarbejdere, sport og personportrætter. Den erfaring bruger jeg, udover i mit daglige arbejde, også på at undervise kommende fotografer i portrætfotografi.

Jeg har også stor erfaring med reportager i alle afskygninger. Alt fra begivenheder, messer, konferencer, firmaer, grupper, arbejdspladser, happenings til gode festbilleder.

Jeg arbejder professionelt og overholder altid deadlines. Jeg er lydhør over for ønsker og er løsningsorienteret. Jeg kan sagtens arbejde selvstændigt, men er overbevist om, at man kommer længst med samarbejde. Jeg er vant til at samarbejde med journalister, grafikere, layoutere, pressefolk, redaktionelle medarbejdere – og bare mennesker generelt.

Jeg arbejder som udgangspunkt helst ude i den virkelige verden, men jeg har adgang til et studie, hvis opgaven kræver det.

Jeg bestræber mig altid på at tage billeder, der bliver lagt mærke til. Jeg afleverer altid et alsidigt og kreativt udsnit af færdigbehandlede billeder til konkurrencedygtige priser.

Nogle af mine kunder og samarbejdspartnere: